Misiune | Dezvoltare durabila

Iubim oamenii si natura, militam pentru reciclare, luptam pentru atenuarea schimbarilor climatice si pentru egalitatea de sanse, incurajam producatorii locali si sprijinim intreprinderile sociale!

Protectia mediului
keyboard_arrow_down

EatyGo contribuie la protejarea mediului prin incurajarea reciclarii, asigurand acces gratuit in aplicatia EatyGo, a organizatiilor care recicleaza (ulei, zat cafea, hartie, sticla, metale,etc) si prin punerea acestora in contact cu partenerul HORECA. Practic aplicația “mapeaza” și integreaza continuu, entități care sunt active în domeniul colectării și reciclării de produse. De asemenea, includerea producătorilor locali în baza de date a platformei pentru locații Horeca, stimuleaza antreprenoriatul local și producția bio care este ”prietenoasă” cu mediul înconjurător.

Utilizarea eficienta a resurselor
keyboard_arrow_down

EatyGo contribuie la reducerea risipei alimentare, cu ajutorul aplicatiei, clientul HORECA poatea optimiza consumul de materie prima zilnic, poate acorda reduceri la produse la finalul zilei sau le poate dona unei organizatii non-profit conform Legii 200/2018. De asemenea, aplicația are o bază de date cu întreprinderi sociale si companii care reciclează deșeuri, astfel, locațiile horeca vor fi implicate activ în utilizarea eficientă a resurselor.

Atenuarea si adaptarea la schimbarile climatice
keyboard_arrow_down

Cresterea temperaturii pe plan mondial este un efect al consumului iresponsabil, iar EatyGo prin masurile legate de protectia mediului si utilizarea eficienta a resurselor, incearca sa isi aduca aportul in atenuarea schimbarilor dpdv al climei. Aplicația EatyGo dezvolta continuu baza de date cu producători locali de produse alimentare sau servicii adiacente, inclusiv colectarea de deșeuri în domeniul Horeca, iar acest lucru stimuleaza achiziția de la distanțe relativ apropiate, protejând mediul prin faptul că produsele nu sunt aduse de la distanțe mari. În aplicație există un modul prin care beneficiarului I se prezenta cel mai scurt traseu prin care să ajungă la locație, acest lucru contribuind în mod direct la scurtarea distanței de parcurs, cu efecte directe în reducerea poluării.

Egalitatea de sanse si nediscriminarea
keyboard_arrow_down

Recrutarea si selectia personalului are in vedere respectarea principiului egalitatea de sanse, in sensul ca, se adreseaza atat barbatilor cat si femeilor indiferent de varsta, atat persoanelor cu dizabilitati cat si tinerelor mame, deoarece exista posibilitatea de a lucra de acasa. EatyGo respecta de asemenea, principiul egalității de gen și al nediscriminarii pe baza vreunui alt criteriu.

Misiune | Inovare sociala

Programul de inovare sociala EatyGo
keyboard_arrow_down

EatyGo integreaza constant si pune in valoare in cadrul aplicatiei, urmatorii “actori” care investesc in comunitate: întreprinderi sociale, producatori locali, companii de reciclare si ONG-uri. Acestia, impreuna cu clientii de tip HORECA, pot semna parteneriate de colaborare avantajoase astfel incat, impreuna, sa consume responsabil, sa recicleze eficient si in final, sa reducem impreuna risipa alimentara. Programul de inovare sociala EatyGo este unul original si este construit pentru ONG-uriprin posibilitatea de a fi “adoptate” de catre locatiile respective (donatii de alimente in prag de expirare si mancare gatita). In acest fel, ONG-urile pot sustine prin aceste alimente, persoane aflate in evidenta, din grupul lor tinta: copii, batrani, persoane defavorizate, persoane cu dizabilități etc. Aplicația EatyGo, poate fi utilizată de către sectorul non-profit si ca un mecanism complementar de finanțare în ceea ce privește direcționarea unei parti a impozitului pe profit de către companii sau direcționarea a 3,5% din impozitul pe venit de către persoane fizice. Ne propunem să creștem anual numărul de ONG-uri care intră în programul EatyGo Social și să extindem acest mecanism și în alte țări din Europa de Est și nu numai. În acest sens, anual se organizeaza întâlniri naționale cu ONG-uri / Întreprinderi Sociale / producători locali / companii care reciclează, pentru a le prezenta aplicația și oportunitatea de afiliere. Astfel de evenimente, sunt organizate cel puțin anual, încurajând parteneriatul în comunitate în scopul creșterii numărului de clienți în locații horeca și din categoria celor cu venituri mai mici, ”adoptarea” unui ONG sau a unor familii defavorizate de către locațiile Horeca și donarea de alimente, colectarea selectivă și reciclarea de deșeuri produse în procesul de preparare a hranei, respectiv achiziționarea de produse alimentare de la producătorii locali din zonă și susținerea antreprenoriatului local.

Aplicația EatyGo propune o soluție inovatoare de fundraising în comunitate pentru sectorul non-profit, dar și de dezvoltare a întreprinderilor sociale, producătorilor locali și a entităților care colectează și reciclează deșeuri. Soluția propusă deține elemente de scalabilitate și multiplicare atât la nivel național, cât și internațional.

De asemenea, aplicația va permite clientului, când achită online nota de plată în locația Horeca să plătească în plus – 5, 10 sau 15 lei pentru masa unui copil și să contribuie la programul de CSR al locației.

+

Iasi

search

ONG-uri Partenere

Fundatia Alaturi de Voi Romania

assignment_turned_in

Misiunea fundatiei este incluziunea persoanelor cu dizabilitati si din alte grupuri vulnerabile.

email

office@alaturidevoi.ro

launch

Asociatia "Mai Bine"

assignment_turned_in

Misiunea noastra este de a contribui la dezvoltarea durabila a comunitatii locale prin implementarea de proiecte sub o abordare holistica, pe toate cele trei dimensiuni ale dezvoltarii durabile: mediul natural, mediul social si mediul economic.

email

contact@maibine.eu

launch

Fundatia Un Coup de Main d’Emmaüs

assignment_turned_in

Organizatia lucreaza de peste 17 ani cu persoane fara adapost, implicit persoane aflate in situatii precare, din orasul Iasi.

email

emmausiasi.ro@gmail.com

language

http://emmaus.ro

launch

Asociația Umanitară “Il Chicco”

assignment_turned_in

Servicii profesioniste de ocrotire, îngrijire abilitare, reabilitare, educație și pregătire în vederea integrării socio-profesionale a persoanelor dezavantajate social.

email

ilchicco2006@yahoo.it

launch

Centrul Diacezan CARITAS Iasi

assignment_turned_in

Ofera modele de bune practici asigurand asistenta sociala si ingrijiri medicale la domiciliu, pentru persoanelor imobilizate la pat.

email

contact@caritas-iasi.ro

launch

Fundaţia "Star of Hope" Romania

assignment_turned_in

Servicii de imbunatatire a calitatii vietii copiilor aflati in dificultate, in special a copiilor cu dizabilitati, dar si ajutorarea copiilor nevoiasi pentru o viață mai buna.

email

office@starofhope.ro

launch

Asociatia "Salvati Copii" Iasi

assignment_turned_in

Misiunea Organizatiei Salvati Copiii Romania este de a obtine progrese marcante privind modul în care copiii sunt tratati si de a produce schimbari imediate si de durata în viata acestora.

email

iasi@salvaticopiii.ro

launch

Fundatia Solidaritate si Speranta

assignment_turned_in

Mereu alaturi de persoanele nevoiase prin sprijinirea lor materiala si spirituala, ajutandu-i sa isi croiasca o lume mai frumoasa si fara ostilitatile vietii.

email

contact@fundatia.mmb.ro

launch

Asociația "Ștergem o Lacrimă"

assignment_turned_in

Campania Masa Calda se desfășoară de 2 ori pe saptamană, unde distribuim hrană caldă persoanelor cazate la centrele sociale, persoanelor fără adăpost, copiilor proveniți din familii cu o situație financiară mai precară și bătrâneilor singuri.

email

contact@stergeolacrima.com

phone

0760620146

launch

Asociatia Harmony and Hope

assignment_turned_in

Misiunea noastra este de a reprezenta interesele persoanelor somere sau fara ocupatie si reprezentare pentru persoanele aflate in dificultate sau cu nevoi speciale.

email

contact@harmonyassociation.ro

phone

0744245221

launch

Completăm lista cu noi parteneri sociali în fiecare zi!

Trimite-ne sugestia ta

Producatori Locali

Roade si merinde

assignment_turned_in

Centru alimentar (food hub) care distribuie produse locale țărănești cu ingrediente naturale și reale de la fermele țărănești mici din județul Iași și județele vecine - sprijinind un sistem sănătos, vibrant de consum al unor merinde locale.

email

comenzi@romerinde.ro

launch

Fabrica de Fum

email

fabricadefum@gmail.com

launch

Magazinul Moraritei

assignment_turned_in

Produse de panificatie coapte la cuptor traditional, pe lemne, fara conservanti si aditivi alimentari

email

magaziamoraritei@gmail.com

launch

Sapte Coline

assignment_turned_in

Producator local de bere craft premium. La berăria Șapte Coline, elaborarea unei beri remarcabile și expresive, reprezintă un act de creație în care știința se îmbină cu arta.

email

office@saptecoline.ro

launch

Capra Noastra

assignment_turned_in

Capra Noastră e berea artizanală veselă, făcută în Iași, care nu se ia de berea vecinului ci susține antreprenoriatul și artizanatul.

email

ionel@capranoastra.ro

launch

Fresco Jugo

assignment_turned_in

Producatorul unei gama largi de racoritoare naturale si freshuri nealterate aducand un plus de savoare si vitalitate in activitatile zilnice

email

comenzi@frescojugo.ro

launch

Legumele De Acasă Tȃrgu Frumos

assignment_turned_in

Urmărim să producem legume cȃt mai naturale, crescute cu atenţie şi de o calitate superioara.

email

comenzi@legumeledeacasa.ro

launch

Fructe de Padure Deleni

assignment_turned_in

In plantatia noastra se cultiva zmeura, capsuni,coacaz si aronia

email

aignatoaei@yahoo.com

launch

Prisaca Barnova

assignment_turned_in

Producator miere de albine

email

prisacabarnova@yahoo.com

launch

Conacul Goruni

assignment_turned_in

Conacul Goruni înseamnă moștenire, tradiție, bunătăți cu gust de copilărie: dulcețuri, compoturi, sucuri, precum și vinuri, tincturi și produse pentru nutriție și sănătate. Create după rețete moștenite de la bunici, bunătățile Conacului sunt lipsite de conservanți și aditivi și au la bază doar ingrediente și condimente naturale.

email

contact@conaculgoruni.ro

launch

OVVA Iasi

assignment_turned_in

Producem uleiuri 100% naturale, doar prin presare la rece.

email

office@ovva.ro

launch

Naturalio

assignment_turned_in

Fructe uscate, seminte, nuci, cereale si multe alte bunatati numai pentru deliciul tau!

email

office@naturalio.ro

launch

Olma Baltati

assignment_turned_in

Producător cu experiență, având o varietate bogată de fructe, pornind de la cireșe, mere și încheind cu caise, piersici și gutui

email

hlihor.maria@yahoo.com

language

https://olma.ro

launch

Zwup

assignment_turned_in

Prima gamă românească de supe concentrate cu ingrediente 100% naturale.

email

office@nutrizema.ro

language

https://zwup.ro

launch

Cofetaria Blanca

assignment_turned_in

Produse de cofetarie si patiserie delicioase.

email

comenzi@cofetariablanca.ro 

launch

Hipy Bio

assignment_turned_in

Sucurile BIO Ecologice din Cătină Albă Hipy (Suc de Cătină și Suc de Cătină cu Miere) sunt produse unice pe piaţa românească.

email

comenzi@hipy.ro

launch

Ograda cu Legume

assignment_turned_in

Aducem gust câtor mai multe legume, pe care le transformăm în salate de legume marinate, precum morcovul dulce sau picant, țelină marinată, dovlecel dulce-acrișor (deliciul românului), sfeclă marinată, ciuperci călite și marinate, conopidă marinată crocantă, mazărea cu ceapă și ghebe, ca la bunica acasă, toate așezate în platouri pline de culoare, savoare și vitamine!

email

comenzi@ogradaculegume.ro

launch

Arra Natural

assignment_turned_in

Produse cosmetice 100% naturale.

email

arra@arranatural.ro

launch

Ferma Caprele Irinucai

assignment_turned_in

Producator de produse lactate naturale.

email

irina@capreleirinucai.ro

launch

NX Print

assignment_turned_in

"NX Print este tipografia specializată pe print și packaging, creatoare de noi experiențe. Inovăm și investim în tehnologie de 25 de ani."

email

office@nxprint.ro

launch

Exonia

assignment_turned_in

„Ambalaje remarcabile”. Sloganul companiei reflecta in totalitate filosofia si viziunea ei, de a fi o companie care prin eforturi sustinute sa ocupe si sa mentina in Romania, o pozitie in topul furnizorilor de ambalaje personalizate complexe.

email

Comenzi@FabricaDeAmbalaje.ro

launch

Casa Lebada

assignment_turned_in

Producator de vopsele calitate superioara ce se poate aplica atat in interior, cat si in zonele exteriorare, avand o foarte buna proprietate de penetrare in porii substratului.

email

office@casalebada.ro

launch

Fresco Jugo

assignment_turned_in

Fresco JUGO vine in intampinarea nevoilor si cerintelor actuale ale societatii care tinde tot mai mult spre o alimentatie sanatoasa cu o gama larga de racoritoare naturale si freshuri nealterate aducand un plus de savoare si vitalitate in activitatile zilnice.

phone

0755 611 178

launch

Exonia

assignment_turned_in

„Ambalaje remarcabile”. Sloganul companiei reflecta in totalitate filosofia si viziunea ei, de a fi o companie care prin eforturi sustinute sa ocupe si sa mentina in Romania, o pozitie in topul furnizorilor de ambalaje personalizate complexe.

email

Comenzi@FabricaDeAmbalaje.ro

launch

Completăm lista cu noi parteneri sociali în fiecare zi!

Trimite-ne sugestia ta

Companii de Reciclare

Asociația Social Trading Urban Place (S.T.U.P.)

assignment_turned_in

Colectarea urbană a uleiului și grăsimilor alimentare

email

uleiosul@gmail.com

phone

0743.780.766

launch

Recycle International

assignment_turned_in

Deseuri din ambalaje: butelii PET, folie PE, ladite PP si PVC, carton, hartie, cutii metalice, cutii de conserve, doze de bauturi, sticla.

email

office@recycle-international.ro

launch

Salubris SA

assignment_turned_in

Deseuri menajere

email

office@salubris.ro

phone

0232/276244

launch

Centrul Municipal de Colectare

assignment_turned_in

Mobilier, obiecte decor, echipamente electronice, baterii si acumulatori, imbracaminte incaltaminte, ambalaje metalice, deseuri de constructii si demolari, deseuri vegetale

email

administrator@cmciasi.ro

phone

0729 292 813

launch

Completăm lista cu noi parteneri sociali în fiecare zi!

Trimite-ne sugestia ta
Location icon for partners

Daca ai o afacere in domeniul social, esti un producator local sau reprezinti o companie de reciclare, te poti lista gratuit aici!

Înscrie-te ca partener