1.Termeni și Condiții

Ultima actualizare: mai 2019

Prezentul document are natura juridica a unui contract la distanta incheiat intre: a) dumneavoastra in calitate de Utilizator si b) SC WISE DEALS SRL, societate comerciala romana, înregistrata la Registrul Comerţului, cu nr. J22/959/2019, cod fiscal 40683298, cu sediul in Sos. Barnova nr. 122A, Iasi, judetul Iasi, in calitate de detinator al Aplicatiei EatyGo.

1. Definitii

Urmatorii termeni folositi in prezentul document vor avea urmatorul inteles (cu exceptia situatiei in care acestia sunt folositi in mod vadit in alt sens):

 1. "Aplicatie" - Aplicatia EATYGO, astfel cum aceasta este disponibila in varianta in varianta mobile in App Store si Google Play;
 2. "Cont de utilizator" - Contul pe care orice Utilizator il poate crea in cadrul Aplicatiei pentru a putea utiliza Aplicatia;
 3. "EatyGo" si / sau "Noi"- Wise Deals SRL, in calitate de detinator al aplicatiei EATYGO; Wise Deals SRL detine toate drepturile de proprietate intelectuala asupra Aplicatiei, precum si dreptul de comercializare a acesteia;
 4. "Dispozitiv mobil" - telefonul sau tableta pe care Aplicatia este descarcata, instalata si/sau utilizata;
 5. "Locatie” - orice restaurant, bar, cafenea, club, si/sau alte unitati listate in cadrul Aplicatiei in scopul de a primi rezervari si / sau comenzi din partea Utilizatorilor;
 6. "Rezervare" - rezervarea de catre Utilizator a unui numar de locuri in Locatii, la o anumita data si o anumita ora; rezervarea se considera acceptata la momentul la care Utilizatorul primeste din partea Locatiei prin intermediul Aplicatiei, confirmarea onorarii acesteia, prin email, sms sau notificare in cadrul Aplicatiei,
 7. “Comanda” – comanda facuta de catre Utilizator a unui numar de produse oferite de Locatii, la o anumita data si o anumita ora; comanda se considera acceptata la momentul la care Utilizatorul primeste din partea din partea Locatiei prin intermediul Aplicatiei, confirmarea onorarii acesteia, prin email, sms sau notificare in cadrul Aplicatiei
 8. "Platforma web" - platforma disponibila la adresa www.EatyGo.ro la care poate fi accesata, descarcata si utilizata Aplicatia in varianta mobile;
 9. "Servicii "- Serviciile oferite Utilizatorilor de catre EatyGo prin intermediul Aplicatiei;
 10. "Termeni si Conditii" si / sau "T&C" - prezentul document, Politica de Confidentialitate precum si orice alte documente disponibile in cadrul Platformei EatyGo care reglementeaza relatia juridica dintre Locatii si Utilizatori;
 11. "Utilizator" - orice persoana care descarca, instaleaza si / sau utilizeaza Aplicatia pe unul sau mai multe Dispozitive mobile.
 12. “Plata” – reprezinta achitarea Serviciilor rezervate / comandate de Utilizator prin intermediul Aplicatiei.

2. Acceptarea Termenilor si Conditiilor. Modificarea acestora.

Utilizatorii au dreptul de a utiliza Aplicatia numai dupa acceptarea prealabila a Termenilor si Conditiilor. T&C se considera inteles si acceptat in integralitate si fara rezerve atunci cand Utilizatorul efectueaza oricare dintre urmatoarele actiuni: a) Utilizatorul descarca si / sau instaleaza Aplicatia pe un Dispozitiv mobil; b) Utilizatorul bifeaza rubrica "Accept termenii si conditiile" in procedura de creare a contului de utilizator; c) Utilizatorul foloseste Aplicatia pe Dispozitivul / dispozitivele mobile pe care aceasta a fost descarcata prin navigare in cadrul Aplicatiei si / sau prin plasarea unei rezervari si / sau comenzi.

T&C pot fi modificati in mod unilaterat de catre EatyGo, cu respectarea urmatoarei proceduri: Orice modificare a Termenilor si Conditiilor va fi adusa la cunostinta Utilizatorilor prin email sau prin notificare in cadrul Aplicatiei cu cel putin 10 zile inainte ca modificare sa intre in vigoare. Pe cale de exceptie, in situatia in care modificarea Termenilor si Conditiilor este generata de modificarea legislatiei aplicabile, modificarea va intra in vigoare imediat.

Utilizatorii au dreptul sa renunte la utilizarea Aplicatiei (inclusiv sa isi stearga contul de utilizator) in situatia in care nu sunt de acord cu modificarea Termenilor si Conditiilor. Continuarea utilizarii Aplicatiei dupa intrarea in vigoare a noilor T&C reprezinta acordul Utilizatorilor cu privire la noua versiune a T&C.

3. Instalarea Aplicatiei. Cerinte minime de sistem.

Aplicatia este publicata de catre EatyGo si poate fi descarcata din platformele App Store si Google Play.

Pentru functionarea corespunzatoare, recomandam instalarea Aplicatiei numai pe dispozitive mobile care indeplinesc urmatoarele cerintele minime de sistem: dispozitiv de comunicatii inteligent (telefon sau tableta avand cel putin 1 GB memorie RAM si cel putin procesor dual core minim 1 ghz), conexiune la Internet, GPS, spatiu liber de memorie, programul de operare IOS versiunea 8 sau versiuni mai recente sau Android versiunea 4.1. sau versiuni mai recente.

Pe cale de consecinta, nu garantam buna functionare a Aplicatiei si nu ne asumam niciun fel de raspundere cu privire la eventualele prejudicii pe care le-ar suferi Utilizatorul, ca urmare a instalarii aplicatiei din alta surse decat cele prevazute mai sus, precum si ca urmare a instalari / utilizariii Aplicatiei pe un system / dispozitiv care nu indeplineste cerintele minime mai sus mentionate.

4. Crearea contului de Utilizator

EatyGo confera posibilitatea utilizatorilor de a crea un cont de utilizator pentru utilizarea Aplicatiei. Crearea contului de utilizator se realizeaza prin log-in cu Facebook si / sau prin orice alta modalitate care va fi pusa la dispozitia Utilizatorilor in cadrul Aplicatiei.

Pentru crearea contului de utilizator, Utilizatorul va furniza toate datele si informatiile obligatorii solicitate in procedura de inregistrare. EatyGo nu obliga nici o persoana sa furnizeze aceste date si informatii insa, isi rezerva dreptul ca in lipsa furnizarii informatiilor si datelor solicitate, sa nu permita deschiderea contului de utilizator.

Utilizatorul este obligat sa furnizeze numai date si informatii reale si in mod special sa nu furnizeze date de identificare care nu apartin acestuia (spre exemplu sa nu foloseasca un nume, o adresa de email sau un numar de telefon false sau care apartine unei alte persoane si sa nu se logheze cu profile facebook false sau care apartin altor persoane). Pe cale de consecinta, EatyGo isi rezerva dreptul de a verifica verificitatea datelor si informatiilor furnizate de utilizatori in procedura crearii contului de utilizator, precum si dreptul de a refuza deschiderea unui cont de utilizator daca informatiile furnizate sunt nereale, sau dupa caz de a suspenda sau inchide un astfel de cont.

Totodata, Utilizatorul intelege si accepta ca este exclusiv si deplin responsabil pentru informatiile furnizate in procedura crearii contului de utilizator, atat fata de EatyGo, cat si fata de orice alt tert care ar putea fi prejudiciat.

Contul de utilizator are caracter personal. Utilizatorul se obliga sa nu transfere (temporar sau permanent, cu titlu gratuit sau oneros) dreptul de utilizare al Aplicatiei sau contul de utilizator niciunui tert, si sa pastreze confidentialitatea datelor de acces in Aplicatie.

5. Utilizarea Aplicatiei

5.1. Scopul utilizarii Aplicatiei

Aplicatia poate fi utilizata in scopul rezervarii de mese in Locatii si / sau pentru comenzi de produse din Locatii. Totodata, Aplicatia permite crearea de recenzii pentru Locatiile vizitate ca urmare a efectuarii unei rezervari / comenzi in cadrul Aplicatiei. Se interzice utilizarea Aplicatiei in orice scop contrar sau neconform scopului pentru care aceasta a fost creata, precum si in orice scop sau modalitate interzisa de lege.

5.2. Conferirea dreptului de utilizare a Aplicatiei

EatyGo confera Utilizatorului un drept de utilizare a Aplicatiei pe o perioada de timp nedeterminata, incepand cu instalarea / utilizarea Aplicatiei, sub conditia respectarii prezentelor T&C si a legislatiei aplicabile.

Dreptul de utilizare poate fi limitat, suspendat sau dupa caz retras de catre EatyGo oricand, fara o prealabila notificare a Utilizatorului. De regula, dreptul de utilizare va fi retras in situatii precum: Utilizatorul isi incalca obligatiile impuse prin prezentele T&C si/sau prin lege; Utilizatorul foloseste Aplicatia cu rea credinta, producand sau existand riscul sa produca prejudicii EatyGo sau altor terti; Utlizatorul comite sau EatyGo apreciaza ca Utilizatorul intentioneaza sa comita orice frauda cu privire la Aplicatie; Utilizatorul este inactiv pe o perioada mai mare de 24 luni; EatyGo decide sa retraga Aplicatia din App Store / Google Play sau de la adresa web www.EatyGo.ro si / sau sa limiteze accesul Utilizatorilor la aceasta.

Dreptul de utilizare al Aplicatiei este gratuit pentru Utilizator.

5.3. Efectuarea rezervarilor si comenzilor si plata acestora

Rezervarile si comenzile vor fi efectuate de catre Utilizatori prin intermediul Aplicatiei. Pentru evitarea oricarui dubiu, orice rezervare si / sau comanda efectuata de catre un Utilizator trebuie sa fie confirmata de catre Locatie. Rezervarea / comanda se considera confirmata in momentul in care EatyGo sau dupa caz Locatia, comunica Utilizatorului confirmarea rezervarii / comenzii prin: email, sms, telefon si / sau notificare in cadrul Aplicatiei. Rezervarea / comanda va fi confirmata in cel mai scurt timp, cu respectarea programului de functionare al Locatiei.

Utilizatorul intelege si accepta ca o Rezervare / comanda poate sa nu fie confirmata in situatii precum, dar fara a se limita la: gradul maxim de ocupare al Locatiei a fost atins; Locatia nu mai onoreaza rezervari / comenzi; Locatia este inchisa sau organizeaza evenimente private si / sau in orice alte cazuri. Intr-o atare situatie vom incerca sa anuntam Utilizatorul privind imposibilitatea acceptarii rezervarii in cel mai scurt timp.

Utilizatorul se obliga sa onoreze rezervarile si sa achite comenzile care au fost confirmate de catre EatyGo / Locatie, iar in cazul in care acesta nu poate onora o rezervare / comanda se obliga sa notifice Locatia si / sau EatyGo cu privire la anularea rezervarii. Anularea rezervarii / comenzii se poate notifica dupa caz prin: notificare in cadrul aplicatiei, telefon sau email. De regula se solicita Utilizatorului sa anuleze orice rezervare / comanda cu cel putin o ora inainte de ora acesteia, cu exceptia situatiei in care o alta perioada pentru anularea rezervarii este specificata in pagina Locatiei.

In masura in care Utilizatorul nu onoreaza in mod repetat rezervarile / comenzile si / sau nu anuleaza rezervarile in termenul convenit, EatyGo isi rezerva dreptul de a suspenda sau anula dreptul acestuia de a utiliza Aplicatia.

Orice rezervare / comanda facuta prin intermediul Aplicatiei EatyGo este considerata un contract intre Locatie si Utilizator. Locatia este direct responsabila de acceptarea rezervarii / comenzii facuta de Utilizator precum si de livrarea produselor la locatia indicata de Utilizator. Locatia este direct responsabila de orice reduceri afisate in cadrul Aplicatiei.

Utilizatorul este responsabil sa onoreze rezervarea si sa achite contravaloarea Serviciilor direct locatiei. Utilizatorul este deasemenea responsabil sa onoreze si sa achite contravaloarea comenzii direct locatiei. Plata oricarui serviciu oferit Utilizatorului va fi incasata de Locatie, prin metodele indicate de catre aceasta in interiorul Aplicatiei.

Aplicatia EatyGo intermediaza contactul intre Locatii si Utilizator fara a avea responsabilitati legate de rezervarile, comenzile, reducerile oferite Utilizatorilor de catre Locatii precum si plata Serviciilor.

5.4. Recenzii cu privire la Locatii

Utilizatorilor li se confera posibilitatea de a scrie recenzii in Aplicatie privind Locatiile pentru care au facut si au onorat o rezervare / comanda.

Toate Recenziile trebuie sa fie reale si sa fie efectuate cu buna credinta, sub sanctiunea stergerii acestora si / sau a suspendarii sau anularii dreptului de a utiliza Aplicatia. Se interzice utilizarea unui limbaj vulgar, defaimator sau discriminatoriu in recenzii. Prin publicarea unei recenzii, Utilizatorul accepta ca aceasta sa fie publicata in cadrul Aplicatiei alaturi de prenumele Utilizatorului. O recenzie odata publicata, poate fi retrasa numai cu acordul EatyGo.

5.5. Drepturile si obligatiile utilizatorilor

Utilizatorii se obliga:

 1. sa foloseasca aplicatia cu buna credinta, cu respectarea dispozitiilor legale incidente si numai in scopul in care aceasta a fost creata;
 2. sa utilizeze Aplicatia numai in scop personal;
 3. sa nu comercializeze informatiile obtinute prin intermediul Aplicatiei si sa nu utilizeze aceste informatii pentru a face concurenta neloiala fata de EatyGo sau fata de Locatii;
 4. sa nu efectueze nicio rezervare / comanda daca in acord cu dispozitiile legale nu au varsta necesara pentru a putea intra sau pentru a face consumatie intr-un anumit Local;
 5. sa efectueze rezervarile / comenzile cu buna credinta si respectiv sa onoreze toate rezervarile / comenzile facute prin intermediul Aplicatiei sau dupa caz sa anuleze rezervarile / comenzile pe care nu le pot onora;
 6. sa scrie numai recenzii reale si sa dea dovada de buna credinta in scrierea acestora;
 7. In toate situatiile in care pentru utilizarea Aplicatiei sau a unei functii a acesteia se mentioneaza obligatia platii unui pret, utilizatorii se obliga sa achite pretul solicitat pentru a putea utiliza Aplicatia / functia Aplicatiei.

Totodata se interzice Utilizatorilor:

 1. copierea partiala sau totala, decompilarea, dezasamblarea, crearea de opere derivate sau folosirea in orice alta modalitate a codului sursa al Aplicatiei, si / sau a textelor, imaginilor, video-urilor cuprinse in Aplicatie, precum si orice alt act prin care ar putea fi incalcata proprietatea intelectuala a EatyGo asupra Aplicatiei;
 2. acordarea oricaror drepturi privind continutul Aplicatiei sau a contului de utilizator unei terte persoane;
 3. folosirea Aplicatiei in legatura cu orice dispozitiv sau serviciu destinat sa ocoleasca masurile tehnice de securitate implementate pentru a controla accesul la Aplicatie;
 4. copierea, modificarea, stergerea sau deteriorarea oricarei informatii continute pe echipamentele tehnice, incluzand dar nelimitandu-se la serverele si calculatoarele utilizate sau controlate de catre EatyGo.
 5. folosirea Aplicatiei pentru a invada intimitatea tertilor sau pentru a obtine informatii despre oricare dintre utilizatorii Aplicatiei sau pentru a obtine o lista de utilizatori ai acesteia;
 6. utilizarea Aplicatiei pentru a incalca un drept legal al tertilor, inclusiv orice drept de confidentialitate, de autor sau alte drepturi de proprietate intelectuala, sau de a intreprinde orice actiune hartuitoare, calomnioasa, defaimatoare, abuziva, necinstita, amenintatoare, daunatoare sau altele similare; sau folosirea oricarei tehnologii de data mining, roboti sau similare de colectare a datelor;
 7. accesarea sau utilizarea frauduloasa a oricarei zone a Aplicatiei care poate fi accesata sub parola sau contra cost;
 8. utilizarea oricaror mijloace automate pentru a accesa sau utiliza Aplicatiei (inclusiv scripturi, "bot", sau software similar);
 9. orice alta actiune prin care s-ar putea crea concurenta neloiala EatyGo sau prin care ar putea fi prejudiciate drepturile acestuia de orice fel (drepturi civile, comerciale, de natura intelectuala si altele)

6. Raspunderea partilor. Limitarea raspunderii.

6.1. Raspunderea utilizatorilor privind utilizarea Aplicatiei.

Utilizatorul este in mod exclusiv si deplin responsabil pentru felul in care utilizeaza Aplicatia, precum si pentru consecintele acestei utilizari, inclusiv pentru eventualele prejudicii produse ca urmare a utilizarii Aplicatiei, atat fata de EatyGo, cat si fata de Locatii si / sau fata de terti. Pe cale de consecinta, Aplicatia EatyGo nu poate fi raspunzatoare pentru niciun fel de prejudicii cauzate Utilizatorilor, Locatiilor sau tertilor prin / sau ca urmare a utilizarii Aplicatiei.

Totodata, in nicio situatie EatyGo nu poate fi raspunzatoare cu privire la o eventuala incalcare a legii sau a drepturilor unor persoane (Locatii sau terti) de catre Utilizatori ca urmare a utilizarii Aplicatiei. De asemenea EatyGo nu este raspunzatoare fata de: eventuale rezervari / comenzi efectuate de catre persoane sub varsta de 18 ani si incalcarea legii derivata din acest fapt.

6.2. Limitarea raspunderii privind Serviciile Locatiilor, onorarea Rezervarilor si comenzilor, plata acestora si relatia Utilizator - Locatii.

EatyGo nu raspunde in nicio situatie pentru: relatia Utilizator - Locatii in urma acceptarii rezervarii / comenzii; imposibilitatea onorarii rezervarii / comenzii de catre Locatie, survenita ulterior acceptarii acesteia; serviciile Locatiilor si reducerilor afisate de catre Locatii in Aplicatia EatyGo.

Pentru evitarea oricarui dubiu, Utilizatorul intelege si accepta ca efectueaza rezervari si comenzi pe propria raspundere. Astfel Utilizatorul intelege si accepta ca EatyGo pune la dispozitia acestuia un mijloc de efectuare a rezervarilor si / sau comenzilor, insa in nicio situatie listarea unei Locatii in cadrul Aplicatiei nu reprezinta o recomandare si / sau o garantie a EatyGo cu privire la serviciile Locatiei respective. In acest sens, Utilizatorul intelege si accepta ca EatyGo, nu verifica in prealabil: serviciile Locatiei, inclusiv timpul de livrare, preturile si meniul, si nici indeplinirea conditiilor legale de functionare ale acesteia. De asemenea, recenziile Locatiilor disponibile in cadrul Aplicatiei reprezinta exclusiv opinia utilizatorilor care le-au scris.

De asemenea, Utilizatorul intelege si accepta ca EatyGo preia informatiile despre Locatii de la acestea si nu poate fi responsabila in cazul in care orice informatii cu privire la acestea nu sunt corecte (precum adresa, numar de telefon, numar locuri, imagini, meniu, preturi, timp de livrare etc.). Totodata, EatyGo nu poate fi responsabila pentru nicio alta informatie facuta publica in cadrul Aplicatiei, daca aceasta este preluata de la terte parti.

Nu in ultimul rand, Utilizatorul intelege si accepta ca EatyGo intermediaza procesul de rezervare a meselor in Locatii si a comenzilor de produse la adresa dorita, insa nu are control asupra modului in care Locatia onoreaza rezervarile si livreaza comenzile. Pentru acest motiv, EatyGo nu poate fi responsabila daca o rezervare nu poate fi onorata, sau este onorata in mod necorespunzator de catre Locatie si /sau daca o comanda nu poate fi onorata, sau este onorata in mod necorespunzator de catre Locatie.

6.3. Limitarea raspunderii privind functionarea Aplicatiei

EatyGo pune la dispozitia utilizatorilor Aplicatia "asa cum este" si cu toate ca intentia noastra este aceea de a furniza un serviciu online continuu si stabil nu putem garanta disponibilitatea continua a Aplicatiei si / sau functionarea permanenta a acesteia la parametri tehnici optimi sau fara erori. Totodata nu putem asigura Utilizatorilor servicii de garantie si / sau mentenanta si / sau suport tehnic. Cu toate acestea, daca sesizati orice deficienta sau bug va rugam sa ne contactati pe email si vom incerca solutionarea problemei. In acest context, EatyGo nu raspunde pentru eventualele prejudicii cauzate Utilizatorilor (si / sau pentru beneficiul nerealizat) daca Aplicatia nu functioneaza la parametri optimi, sau functioneaza cu erori.

Totodata, desi EatyGo depune tot efortul pentru asigurarea securitatii Aplicatiei EatyGo nu raspunde in cazul in care din orice motiv telefoanele, tabletele sau orice alt dispozitiv mobil al utilizatorilor sunt afectate ca urmare a utilizarii acesteia. Totodata, EatyGo nu raspunde daca utilizatorii inteleg sa isi instaleze Aplicatia pe sisteme (telefoane, tablete, etc) care nu sunt compatibile cu aceasta, inclusiv in ipoteza in care functionarea acestor sisteme le este afectata.

Este posibil ca Aplicatia sa includa uneori link-uri si / sau bannere catre alte website-uri care nu sunt detinute de EatyGo. Aceste linkuri sunt furnizate pentru a oferi informatii aditionale, insa fara a avea responsabilitatea continutului, securitatii, a politicilor de confidentialitate sau a oricarui lucru furnizat de terte site-uri.

6.4. Repararea prejudiciului de catre EatyGo

In orice situatie in care raspunderea EatyGo ar putea fi angajata, EatyGo nu raspunde decat in limita pretului platit de catre Utilizatori pentru utilizarea Aplicatiei si nu este obligata in nici un caz sa repare beneficiul nerealizat de catre Utilizatori, pierderi de profit si / sau alte daune indirecte cauzate acestora.

7. Drepturi de proprietate intelectuala

SC Wise Deals SRL detine toate drepturile de proprietate intelectuala asupra Aplicatiei EatyGo in integralitatea sa (inclusiv codul sursa), precum si asupra siglei Aplicatiei (logo), oricaror elemente de design, text, si uneori asupra materialelor foto si/sau video prezente in cadrul Aplicatiei.

Utilizatorii se obliga sa respecte drepturile de proprietate intelectuala ale EatyGo si sa nu efectueze nicio actiune prin care acestea ar fi incalcate precum dar fara a se limita la: sa nu copieze, modifice, transforme, divulge codul sursa al Aplicatiei, logo-ul, elementele de design, orice text disponibil in aplicatie, sa nu incerce inregistrarea acestora la organismele competente si sa nu se opuna inregistrarii acestora de catre EatyGo, sa nu creeze aplicatii similare daca prin aceasta actiune incalca drepturile de proprietate intelectuala ale EatyGo.

Totodata, in Aplicatie pot fi publicate elemente de text, grafica, foto sau video pentru care Locatiile sau alte terte parti ar putea detine drepturi de proprietate intelectuala. Si intr-o atare situatie, Utilizatorii sunt obligati sa respecte drepturile de proprietate intelectuala.

8. Date cu caracter personal

EatyGo colecteaza datele personale ale Utilizatorilor in limitele, scopurile si conditiile prevazute in Termeni si Conditii si / sau Politica de Confidentialitate. Prin descarcarea, instalarea si utilizarea Aplicatiei, precum si prin crearea contului de utilizator, utilizatorul acorda EatyGo dreptul de stocare si prelucrare a datelor cu caracter personal introduse in Aplicatie. Dispozitiile Politicii de Confidentialitate se aplica in mod corespunzator.

9. Legea aplicabila si instanta competenta

Prezentul document este redactat in limba romana si va fi interpretat potrivit intelegerii sensului termenilor sai in limba romana.

Prezentul document este guvernat de legislatia romana incidenta. Orice litigiu referitor la instalarea, utilizarea, dezinstalarea si orice alta activitate referitoare la Aplicatie se va supune spre solutionare instantelor judecatoresti competente din municipiul Iasi, Romania.

10. Alte dispozitii

Prezentul document a fost aprobat in data de 01.05.2018 si isi va produce efectele incepand cu aceasta data.

Pentru orice aspecte legate de utilizarea Aplicatiei ne puteti contacta folosind adresa de email: contact@eatygo.com

2.Politică de utilizare Cookies

EatyGo utilizează cookie-uri pentru a oferi vizitatorilor săi o experiență mai bună de navigare și servicii adaptate intereselor fiecărui vizitator. Vă prezentăm mai jos informațiile necesare pentru a vă aduce la cunoștință detaliile legate de plasarea, utilizarea și administrarea cookie-urilor utilizate de site-ul http://eatygo.ro.

Similar, în mediul online, există și alte site-uri, pagini personalizate inclusiv pe platforme ale terțelor părți (cum ar fi Facebook sau YouTube) și aplicațiilor accesate sau utilizate prin asemenea site-uri care sunt operate de sau în numele EatyGo și care folosesc cookie-uri conform celor prezentate mai jos.

Aplicabilitatea acestei Politici

Această Politică se aplică site-ului http://eatygo.ro

De asemenea, pentru identitate, informațiile din acest document se aplică și altor platforme online care sunt operate de sau în numele Wise Deals SRL.

Utilizand acest site sau folosind functionalitatea formularelor de contact (precum si celelalte forme de contact de pe site), sunteți de acord cu modul de utilizare de către noi a cookie-urilor, în conformitate cu această Politică privind utilizarea lor.

Dacă nu sunteți de acord cu modul nostru de utilizare a cookie-urilor, trebuie să setați corespunzător setările browser-ului dumneavoastră.

Ce sunt cookie-urile?

Cookie-urile sunt fișiere de mici dimensiuni, formate din litere și numere, care vor fi stocate pe computerul, terminalul mobil sau alte echipamente ale unui utilizator de pe care se accesează internetul.

Cookie-urile sunt instalate prin solicitarea emisă de către un web-server, unui browser (ex: Internet Explorer, Chrome).

Cookie-urile sunt complet “pasive” (nu conțin programe software, viruși sau spyware și nu pot accesa informațiile de pe hard driverul utilizatorului).

Un cookie este format din 2 părți: numele și conținutul sau valoarea cookie-ului. Durata de existență a unui cookie este determinată; tehnic, doar webserverul care a trimis cookie-ul îl poate accesa din nou în momentul în care un utilizator se întoarce pe website-ul asociat web-serverului respectiv.

Cookie-urile în sine nu solicită informații cu caracter personal pentru a putea fi utilizate și, în cele mai multe cazuri, nu identifică personal utilizatorii de internet.

Există 2 categorii mari de cookie-uri:

 1. cookie-uri de sesiune: sunt stocate temporar în dosarul de cookie-uri al browserului web pentru ca acesta să le memoreze până când utilizatorul iese de pe web-siteul respectiv sau închide fereastra browserului;
 2. cookie-uri persistente: sunt stocate pe hard-drive-ul unui computer sau echipament și sunt activate din nou când vizitați site-ul care a creat acel cookie specific. Cookie-urile persistente le includ și pe cele plasate de un alt website decât cel pe care il vizitează utilizatorul la momentul respectiv. Acestea sunt cunoscute sub numele de “third party cookies” respectiv cookie-uri plasate de terți. Acestea memorează interesele unui utilizator pentru a livra publicitate cât mai relevantă pentru acesta.

Care este durata de viață a unui cookie?

Durata de viață a unui cookie poate varia semnificativ, în funcție de scopul pentru care acesta este plasat. Unele cookie-uri sunt menite unei singure utilizări (cum este cazul cookie-urilor de sesiune), prin urmare nu sunt menținute odată ce utilizatorul părăsește site-ul. Alte cookie-uri sunt menținute și reutilizate de fiecare dată când utilizatorul revine pe site (cookie-uri persistente). Totuși, cookie-urile pot fi șterse de utilizator în orice moment prin utilizarea setărilor browser-ului.

Ce sunt cookie-urile plasate de terți?

Unele secțiuni de conținut ale unor site-uri pot fi furnizate prin cookie-uri ale terților cum este cazul unei reclame. Astfel de cookie-uri pot fi plasate pe site și sunt denumite cookie-uri plasate de terți întrucât nu sunt plasate de proprietarul site-ului. Astfel de terți sunt la rândul lor obligați să respecte reglementările legale aplicabile și politicile de confidențialitate ale proprietarului site-ului respectiv.

De ce sunt cookie-urile importante pentru internet?

Cookie-urile reprezintă punctul central al funcționării eficiente a Internetului, ajutând la generarea unei experiențe de navigare prietenoase și adaptată preferințelor și intereselor fiecărui utilizator. Refuzarea sau dezactivarea cookie-urilor poate face unele site-uri imposibil de folosit. Refuzarea sau dezactivarea cookie-urilor nu înseamnă că nu veți mai primi publicitate online – ci doar că aceasta nu va mai putea ține cont de preferințele și interesele dvs, evidențiate prin comportamentul de navigare. Exemple de întrebuințări importante ale cookie-urilor (care nu necesită autentificarea unui utilizator prin intermediul unui cont):

 1. Conținut și servicii adaptate preferințelor utilizatorului – categorii de produse și servicii;
 2. Oferte adaptate pe interesele utilizatorilor – reținerea parolelor;
 3. Reținerea filtrelor de protecție a copiilor privind conținutul pe Internet (opțiuni family mode, funcții de safe search);
 4. Limitarea frecvenței de difuzare a reclamelor – limitarea numărului de afișări a unei reclame pentru un anumit utilizator pe un site;
 5. Furnizarea de publicitate mai relevantă pentru utilizator;
 6. Măsurarea, optimizarea și caracteristicile de Analytics – cum ar fi confirmarea unui anumit nivel de trafic pe un website, ce tip de conținut este vizualizat și modul cum un utilizator ajunge pe un website (exemplu: prin motoare de căutare, direct, din alte website-uri etc). Website-urile derulează aceste analize ale utilizării lor pentru a îmbunătăți site-urile în beneficiul user-ilor.

Ce tipuri de cookie-uri folosim?

Accesând acest site se pot plasa următoarele tipuri de cookie-uri:

 • de performanță a site-ului: acestea rețin preferințele utilizatorului pe acest site;
 • de analiză a vizitatorilor: acestea ne spun dacă ați mai vizitat acest site până acum; browserul ne va spune dacă aveți acest cookie, iar dacă nu, vom genera unul;
 • pentru geotargetting: acestea sunt utilizate de către un soft care stabilește din ce țară proveniți, sunt complet anonime și sunt folosite doar pentru targetarea conținutului;
 • de înregistrare: acestea ne anunță dacă sunteți înregistrat sau nu, ne arată contul cu care sunteți înregistrat și dacă aveți permisiunea pentru un anumit serviciu;
 • pentru publicitate: pe baza acestora putem afla dacă ați vizualizat sau nu o reclamă online, ce tip de reclamă și cât timp a trecut de când ați vizualizat această reclamă.

Cookie-urile conțin date personale?

Cookie-urile în sine nu solicită informații cu caracter personal pentru a putea fi utilizate și, în cele mai multe cazuri, nu identifică personal utilizatorii de internet. Datele personale pot fi colectate prin utilizarea Cookie-urilor doar pentru a facilita anumite funcționalități pentru utilizator.

Cum puteți modifica setările cookie din browser-ul dumneavoastră?

Ștergerea Cookie-urilor

Aplicațiile folosite pentru accesarea paginilor web permit salvarea Cookie-urilor pe terminal în mod implicit. Aceste setări pot fi schimbate în așa fel incât administrarea automată a Cookie-urilor să fie blocată de browser-ul web sau utilizatorul să fie informat de fiecare dată când Cookie-uri sunt trimise către terminalul său. Informații detaliate despre posibilitățile și modurile de administrare a Cookie-urilor pot fi găsite în zona de setări a aplicației (browser-ului web). Limitarea folosirii Cookie-urilor poate afecta anumite funcționalități ale paginii web.

Majoritatea browserelor oferă posibilitatea de a schimba setările cookie-urilor. Aceste setări se găsesc de regulă în “opțiuni” sau în meniul de “preferințe” al browserului tău.

Pentru a înțelege aceste setări, următoarele linkuri pot fi folositoare, altfel puteți folosi opțiunea “ajutor” a browserului pentru mai multe detalii.

Cookie settings in Firefox

Cookie settings in Chrome

Cookie settings in Safari

Pentru setările cookie-urilor generate de terți, puteți consulta și site-ul:

http://www.youronlinechoices.com/ro/

Link-uri utile

Pentru a afla mai multe informații despre cookie-uri și la ce sunt utilizate, recomandăm următoarele linkuri:

Microsoft Cookies guide

All About Cookies

http://www.youronlinechoices.com/ro/

http://www.legi-internet.ro/legislatie-itc/date-cu-caracter-personal/legea-privind-prelucrarea-datelor-cu-caracter-personal-si-protectia-vietii-private-in-sectorul-comunicatiilor-electronice/oug-13-2012.html

3.Politică de confidențialitate

Ultima actualizare: mai 2019

Informare privind prelucrarea datelor cu caracter personal


1. Introducere


Prezentul document este intocmit in acord cu si in vederea implementarii dispozitiilor Regulamentului (UE) nr. 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date („Regulamentul”). Regulamentul este disponibil aici.

Prezentul document va este adresat in calitatea dvs. de utilizator (“Utilizator”) al serviciilor “Aplicatiei” EatyGo, disponibila in varianta mobile (Android si IOS) si web, la adresa www.EatyGo.ro si www.EatyGo.com si, are ca scop informarea dvs. in acord cu prevederile Regulamentului, cu privire la prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal de catre Wise Deals SRL (“Operator”), detinatorul drepturilor de operare a aplicatiei mobile EatyGo.

In acord cu prevederile art. 13 din Regulament, va aducem la cunostinta urmatoarele informatii:


2. Identitatea si datele de contact ale Operatorului


Datele dvs. cu caracter personal sunt prelucrate de catre Operator: SC WISE DEALS SRL, societate comerciala romana, înregistrata la Registrul Comerţului, cu nr. J22/959/2019, cod fiscal 40683298, cu sediul in Sos. Barnova nr. 122A, Iasi, judetul Iasi.

Conform Termenilor si Conditiile EatyGo, Operatorul asigura asigura functionarea website-urilor www.EatyGo.ro si www.EatyGo.com precum si a “Aplicatiei” mobile si, furnizeaza serviciile Aplicatiei catre Utilizator. In consecinta, Operatorul prelucreaza o serie de date cu caracter personal care apartin Utilizatorului. Conform Regulamentului, Operatorul este persoana juridica ce stabileste scopurile si mijloacele de prelucrare a datelor cu caracter personal ale Utilizatorului.


3. Datele cu caracter personal pe care le prelucram


Putem prelucra urmatoarele date cu caracter personal ale Utilizatorului: nume si prenume, email, telefon, date privind rezervarile si comenzilor facute. precum: locatia la / de la care ati facut rezervare / comanda, data, ora, ziua rezervarii / comenzii; numarul de persoane pentru care ati facut rezervare; alte detalii ale rezervarii / comenzii; daca ati anulat rezervarea / comanda, daca ati onorat sau nu rezervarea / comanda.

4. Scopurile in care sunt prelucrate datele cu caracter personal

 • Prelucram datele mentionate la art. 3, respectiv pentru a va putea furniza Serviciile Aplicatiei EatyGo, respectiv pentru a va putea crea rezervarea / comanda solicitata;
 • Prelucram urmatoarele date personale: nume, prenume, email, telefon in scop de marketing, respectiv pentru a va transmite comunicari comerciale despre produsele si serviciile EatyGo sau produsele si serviciile partenerilor nostri

Nu prelucram datele dvs. cu caracter personal in alte scopuri, urmand a va informa si / sau dupa caz a obtine consimtamantul dvs., conform prevederilor legale incidente, in situatia in care vom intentiona sa prelucram / vom prelucra datele dvs. cu caracter personal si in alte scopuri. Acceptul dvs. de utilizare a Aplicatiei EatyGo, implica automat acceptul de prelucrare a datelor dvs. cu caracter personal.

5. Temeiurile in baza carora prelucram datele dvs. cu caracter personal


Prelucram datele cu caracter personal mentionate la art. 3 in baza dispozitiilor art. 6 alin. 1 lit. b din Regulament, respectiv in temeiul executarii unui contract (pentru a va putea furniza Serviciile Aplicatiei EatyGo conform Termenilor si Conditiilor Aplicatiei).  Daca nu sunteti de acord sa ne furnizati aceste date, nu va vom putea presta Serviciile noastre, respectiv nu veti avea posibilitatea de a utiliza Aplicatia EatyGo.

Prelucram de asemenea datele dvs cu caracter personal mentionate la art. 3 in baza dispozitiilor art. 6 lit. f din Regulament, respectiv in temeiul interesului nostru legitim, in situatia in care nu aveti un cont de utilizator in cadrul Aplicatiei. Apreciem ca avem un interes legitim sa va prelucram datele dupa data rezervarii, in considerarea faptului ca puteti dori sa faceti rezervari / comenzi ulterioare in cadrul Aplicatiei si cunoscand rezervarile / comenzile dvs. anterioare putem sa va oferim un serviciu mai bun. Puteti sa ne solicitati oricand incetarea prelucrarii datelor dvs. trimitand un email la contact@eatygo.com.

De asemenea prelucram datele cu caracter personal mentionate la art. 3 in baza dispozitiilor art. 6 alin. 1 lit.  c din Regulament, in temeiul unei obligatii legale, atunci cand este necesar sa pastram o evidenta a rezervarilor / comenzilor efectuate prin Aplicatie, pentru a justifica serviciile prestate si facturate catre locatiile partenere.

6. Perioada de stocare a datelor dvs. cu caracter personal


Vom stoca datele dvs. cu caracter personal mentionate la art. 3 dupa caz:

 • Daca aveti un cont de Utilizator in cadrul Aplicatiei vom stoca datele dvs., astfel cum sunt mentionate la art. 3 pana la momentul la care contul dvs. de utilizator este inchis (din initiativa dvs. sau a noastra, dupa caz);
 • Daca nu aveti un cont de Utilizator in cadrul Aplicatiei, vom stoca datele dvs., astfel cum sunt mentionate la art. 3 pana la onorarea rezervarii si o perioada de 1 an dupa aceasta, in considerarea faptului ca veti mai putea dori in aceasta perioada sa faceti rezervari prin platforma EatyGo iar pastrarea datelor dvs. ne ajuta sa va oferim un serviciu mai bun. Cu toate acestea aveti oricand posibilitatea de a ne solicita stergerea datelor dvs., cu exceptia situatiei in care ele sunt pastrate pentru ca nu ati onorat sau ati anulat o rezervare, caz in care suntem nevoiti sa le pastram intrucat in acord cu Termenii si Conditiile Aplicatiei daca nu onorati sau anulati un numar de rezervari va putem interzice pe viitor utilizarea serviciilor EatyGo.
 • Cu titlu de exceptie, putem stoca datele dvs. aferente unei rezervari, chiar daca ati sters rezervarea, atunci cand pentru justificarea serviciilor pe care le prestam pentru localuri, respectiv din ratiuni de facturare si contabilitate este necesar sa pastram o evidenta a rezervarilor efectuate in cadrul Aplicatiei. Intr-o atare situatie daca ati solicitat stergerea rezervarilor dvs. nu vom folosi datele dvs. decat pentru scopul mai sus mentionat.
 • Vom stoca datele dvs.: nume, prenume, email, telefon pe atunci cand le prelucram in scop de marketing, pana la momentul la care va retrageti consimtamantul, dar nu mai mult de 5 ani.
La expirarea perioadei pentru care datele dvs. sunt stocate, acestea vor fi sterse sau anonimizate ireversibil.


7. Destinatarii datelor cu caracter personal


Datele dvs. cu caracter personal sunt prelucrate de catre noi, in calitate de Operator.

Nu vom divulga datele dvs. cu caracter personal catre terti, cu urmatoarele exceptii: vom putea transmite datele dvs. catre localul la care ati efectuat rezervarea; vom putea transmite datele dvs. catre autoritatile competente care ne vor solicita sau carora avem obligatia de a le furniza datele dvs. in temeiul unei prevederi legale; vom putea transmite datele dvs. catre avocati, executori judecatoresti sau instante de judecata in situatia in care incalcati obligatiile asumate fata de EatyGo conform termenilor si conditiilor site-ului si intelegem sa ne exercitam drepturile legale in vederea recuperarii prejudiciului cauzat, alte situatii prevazute de lege.

Precizam ca in fiecare situatie in care vom transmite datele dvs. tertilor ne vom asigura ca transferam numai acele date necesare pentru indeplinirea scopului in care datele dvs. sunt transmise, asigurandu-ne ca nu vom transmite in nicio situatie mai multe date decat este necesar.


8. Unde stocam datele dvs. cu caracter personal


Datele dvs. cu caracter personal sunt stocate pe servere securizate pe teritoriul Uniunii Europene.


9. Masuri de securitate


Prelucram datele dvs. cu caracter personal, in acord cu politica noastra interna privind securitatea datelor. In acest sens va asiguram ca am implementat toate masurile de securitate impuse de legislatia in vigoare pentru asigurarea securitatii datelor dvs.

In caz de incalcare a securitatii datelor dvs. cu caracter personal susceptibila sa genereze un risc ridicat pentru drepturile si libertatile dvs., va vom informa fara intarzieri despre aceasta incalcare si vom lua toate masurile necesare pentru a remedia problema si/sau pentru a atenua efectele negative.


10. Procese decizionale automate


Precizam ca nu folosim procese decizionale automate in ceea ce va priveste, respectiv nu veti face obiectul unor decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automata, inclusiv crearea de profiluri.

11. Drepturile dvs.

 1. Dreptul de acces.
 Aveti dreptul sa obtineti o confirmare a prelucrarii datelor dvs. cu caracter personal si sa obtineti accesul la aceste date. In masura in care ne veti transmite o solicitare in acest sens, va vom pune la dispozitie o copie a datelor cu caracter personal pe care le prelucram despre dvs. alaturi de toate informatiile pe care avem obligatia sa vi le furnizam, in acord cu prevederile Regulamentului.
 2. Dreptul de rectificare si stergere.
 Aveti dreptul sa solicitati corectarea datelor cu caracter personal incorecte, inexacte sau incomplete. De asemenea aveti dreptul sa solicitati stergerea datelor cu caracter personal cand acestea nu mai sunt necesare in raport de scopurile pentru care au fost prelucrate, sau daca prelucrarea acestora este ilegala.
 3. Dreptul la restrictionarea prelucrarii
. Aveti dreptul sa solicitati restrictionarea prelucrarii datelor dvs. cu caracter personal in urmatoarele cazuri: contestati exactitatea datelor, caz in care puteti solicita restrictioarea prelucrarii pentru perioada de timp in care facem verificam exactitatea datelor; prelucrarea este ilegala si va opuneti stergerii datelor; nu mai avem nevoie de datele dvs. cu caracter personal, dar dvs. le solicitati pentru constatarea, exercitarea sau apararea unui drept in instanta.
 4. Dreptul la opozitie
. Aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor dvs. cu caracter personal in scopuri de marketing sau din motive legate de situatia particulara in care va aflati. Intr-o atare situatie, nu vom mai prelucra datele dvs. cu caracter personal, cu exceptia situatiei in care vom demonstra ca avem motive legitime si imperioase care justifica prelucrarea si care prevaleaza asupra intereselor, drepturilor si libertatilor dvs.
 5. Dreptul la portabilitatea datelor
. Aveti dreptul de a primi datele cu caracter personal pe care ni le-ati furnizat si care va privesc intr-un format structurat, utilizat in mod curent si care poate fi citit automat. Aveti totodata dreptul de a transmite aceste date unui alt operator.


12. Exercitarea drepturilor dvs.Pentru a va exercita oricare din drepturile, va rugam sa ne transmiteti solicitarea dvs. in scris, la adresa de email: contact@eatygo.com

Vom raspunde solicitarii dvs. fara intarzieri nejustificate, in termen de cel mult o luna, cu exceptia situatiei in care din cauza complexitatii sau a numarului cererilor vom fi nevoiti sa prelungim termenul de raspuns cu maxim 2 luni, conform Regulamentului.

Totodata previzam ca va vom putea solicita sa furnizati informatii pentru a va confirma identitatea (de exemplu, sa faceti clic pe un link de verificare, sa introduceti un nume de utilizator sau o parola) pentru a va exercita drepturile.


13. Cookie-uri


Aplicatia EatyGo foloseste cookie-uri, in special de urmatoarele tipuri: Cookie-uri de performanta si folosire a Aplicatiei;  Cookie-uri de analiza a vizitatorilor; Cookie-uri de inregistrare. In acest scop folosim platforma Google Analytics. Cookie-urile nu solicita alte informatii cu caracter personal despre dvs. pentru a putea fi utilizate.

Solicitarea de cookie-urile ne permite sa va oferim o experienta mai buna in cadrul Aplicatiei. Aveti posibilitatea de a dezactiva sau de a refuza primirea de cookie-uri insa exista riscul ca in acest caz accesarea Aplicatiei EatyGo sa devina dificil de vizitat si/sau utilizat.

14. Depunerea unei plangeri la Autoritatea de Supraveghere


In cazul in care apreciati ca drepturile dvs. au fost incalcate, puteti depune o plangere la Autoritatea de Supraveghere competenta, respectiv Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal, cu sediul in B-dul G-ral. Gheorghe Magheru 28-30 Sector 1, cod postal 010336 Bucuresti, Romania.


15. Date de contact


Pentru orice solicitare ne puteti contacta la adresa de email: contact@eatygo.com


16. Conectarea prin servicii externe (ex. Facebook)


Pentru a permite o conectare mai rapidă la aplicațiile EatyGo, folosim servicii externe precum conectarea cu Facebook. Alegerea variantei de înregistrare în EatyGo pe baza Facebook, însoțită de confirmarea policilor de utilizare specifice acestui serviciu extern, ne oferă accesul la câteva date publice: ex. numele, email-ul sau numărul de telefon cu care ați realizat contul de Facebook. Aceste date vor fi preluate și folosite conform termenilor de mai sus. Pentru politicile și termenii de utilizare la conectarea cu Facebook, puteți afla mai multe pe https://www.facebook.com/privacy/explanation.