# Termeni & Condiții Concurs "Cină Gratis"

1. Organizatorul

Concursul “Cina Gratis” este organizat pe pagina oficiala a EatyGo.com de catre SC WISE DEALS SRL, cu sediul in Sos. Barnova nr. 122A, Iasi, judetul Iasi, Romania, având Codul Unic de inregistrare 40683298, atribut fiscal J22/959/22.02.2019 (denumita in continuare “Organizator”).

Concursul desfasurat de catre EatyGo, reprezinta o promotie in sensul Regulamentului pentru promotii al Facebook. In desfasurarea prezentei activitati, EatyGo nu urmareste atragerea de date de pe Facebook sau furnizarea de date catre Facebook. Activitatea desfasurata se limiteaza la operatiuni specifice utilizatorilor Facebook.

Concursul "Cină Gratis" este o campanie de marketing.

2. Dreptul de participare / participanți

Fiecare concurent sau participant trebuie sa beneficieze de o aprobare completa din partea Facebook pentru participarea la prezenta activitate.

Aceasta activitate nu este sponsorizata, sustinuta sau administrata de catre sau in asociere cu Facebook.

In desfasurarea prezentei activitati, se vor realiza exclusiv urmatoarele operatiuni: inregistrarea pe o pagina, postarea pe o pagina a unui comentariu si/sau tag, distribuirea unei postari si “like-ul” unei pagini.

Prin desfasurarea acestei activitati, participantii au luat la cunostinta toate reglementarile Facebook legate de utilizarea acestui site, fiind direct raspunzatori in cazul incalcarii unei prevederi specifice acestor reglementari.

Concursul se adreseaza exclusiv persoanelor fizice de peste 18 ani, care au domiciliul in orasul Iasi. Nu pot participa persoanele juridice. Angajatii organizatorului nu pot participa la concursurile, jocurile si tombolele organizate.

3. Durata

Perioada pentru inscrierea in Concurs este 23 – 31 octombrie 2019. Castigatorii vor fi anuntati in data de 01 noiembrie 2019.

4. Mecanismul concursului & premii

Pentru a participa la prezenta activitate este necesar sa aveti cont de utilizator pe site-ul facebook.com. In cazul in care username-ul nu corespunde cu numele / prenumele reale, castigatorii anuntati pe https://www.facebook.com/eatygo/ sunt obligati sa furnizeze numele si prenumele real. EatyGo nu isi asuma responsabilitatea pentru niciun fel de informatie falsa furnizata de participanti.

Inscrierea in activitate se face in perioada mentionata, prin indeplinirea cumulativa a urmatorilor pasi :

 1. Like (apreciere) la pagina oficiala EatyGo: https://www.facebook.com/eatygo/
 2. Comment-ul (comentariul) personal cu raspunsul la intrebarea „ Care este restaurantul tau favorit din Iasi?” la postarea marcata cu « #CONCURS » realizata de catre EatyGo, tag-uind pagina de facebook a restaurantului favorit (ultima actiune se realizeaza folosind semnul “@” in fata numelui restaurantului si alegand locatia dorita din lista de sugestii oferite de Facebook).
 3. Share pe wall-ul (peretele) personal la postarea marcata cu « #CONCURS », realizata de catre EatyGo pe pagina: https://www.facebook.com/eatygo/

Sunt descalificate automat persoanele care participa la Concurs asumandu-si o identitate falsa. Organizatorul isi rezerva dreptul de a elimina din Concurs utilizatorii care posteaza mesaje cu continut morbid, care promoveaza violenta sau care aduc prejudicii imaginii brandului EatyGo.

DESEMNAREA CASTIGATORILOR

Castigatorii concursului vor fi desemnati prin tragere la sorti si se vor alege din lista participantilor care indeplinesc toate conditiile de participare mentionate in prezentul regulament, in data de 01 NOIEMBRIE 2019, ora 14:00. Pentru stabilirea castigatorilor se va folosi pagina web www.random.org si urmatoarea procedura:

Vor fi introduse numele tuturor participantilor care îndeplinesc toate conditiile de participare mentionate in prezentul regulament pana in data de 01 NOIEMBRIE 2019, ora 14.00, in campul pus la dispozitie de catre http://www.random.org/lists/. Se va utiliza apoi functia “Randomize” / “Aleator” pentru a genera o ierarhizare aleatorie a tuturor numelor introduse in lista.

Primele 3 persoane a caror nume a fost generat in urma utilizarii functiei “Randomize” / “Aleator” vor fi considerate castigatoare, iar urmatoarele 9 persoane vor fi considerate rezerve, in ordinea in care numele acestora a fost generat in lista. Daca, la verificarea finala, castigatorii desemnati initial nu indeplinesc conditiile pentru atribuirea premiului, premiul acestuia va fi anulat si va fi contactata persoana a carei nume a fost generat, in lista de rezerve, in ordinea in care numele lor a fost generat in lista. In situatia in care nu poate fi atribuit premiul nici de aceasta data, se va relua procedura pana la epuizarea rezervelor. In situatia in care nici unul dintre cele 3 nume generate nu va duce la acordarea premiului, se va proceda la o noua extragere in conditiile prezentului regulament. Lista castigatorilor va fi afisata pe pagina https://www.facebook.com/eatygo/ odata cu anuntarea castigatorilor.

PREMII

 1. Premiul 1 – Cina Gratis in valoare de 150 lei
 2. Premiul 2 – Cina Gratis in valoare de 100 lei
 3. Premiul 3 – Cina Gratis in valoare de 50 lei

Ziua si intervalul orar de ridicare a premiului va fi stabilita de comun acord impreuna cu castigatorii.

Voucherele de discount pentru premii pot fi folosite oricand pana in data de 30 NOIEMBRIE 2019, doar prin intermediul aplicatiei EatyGo, atat pentru rezervari in restaurantele partenere cat si pentru comenzi online de mancare.

In cadrul acestui concurs, nu este posibila inlocuirea premiului prin contravaloarea acestuia in bani si/sau in alte obiecte, dupa cum nu este permisa, in nicio situatie, cedarea premiului castigat catre unul sau mai multi terti.

In cazul in care castigatorul nu se prezinta pentru ridicarea premiului, sau renunta la premiu, vor fi contactate rezervele in ordinea extragerii acestora.

Castigatorul trebuie sa anunte organizatorul cu cel putin 24 ore inainte de a folosi voucherul cadou, numele locatiei partenere in care doreste sa foloseasca voucherul (pentru rezervare in restaurant castigatorul va comunica in plus ora si numarul de persoane). Voucherul poate fi folosit exclusiv in locatia respectiva la data si ora stabilita, nu poate fi preschimbat in bani, este nominal si nu este transmisibil. Daca valoarea consumatiei depaseste suma inscrisa pe voucher, diferenta va fi suportata de catre castigator.

CONTACT: Pentru mai multe informatii referitoare la prezenta activitate va rugam sa ne scrieti la contact@eatygo.com

5. Date personale

Pentru acordarea premiilor, castigatorul este de acord sa puna la dispozitia organizatorului anumite date personale. Acestea pot include numele, prenumele, adresa, codul numeric personal, adresa de email si numarul de telefon. Organizatorul se obliga sa foloseasca datele personale exclusiv in scopul pentru care aceste date au fost colectate.

6. Încetarea concursului

Concursul poate inceta numai in cazul aparitiei unui eveniment ce constituie forta majora, inclusiv in cazul imposibilitatii Organizatorului, din motive independente de vointa sa, de a continua actiunile.

7. Regulamentul oficial

Organizatorul nu este raspunzator de plata taxelor, impozitelor sau a altor obligatii financiare legate de premiile oferite, acestea fiind in sarcina persoanei castigatoare, cu exceptia impozitului datorat conform legii pentru veniturile obtinute din actiuni, impozit pe care Organizatorul campaniei publicitare este obligat sa il calculeze si sa il plateasca in numele castigatorilor.

8. Dispoziții finale

Prin participarea la concurs, participantii sunt de acord sa respecte prevederile, termenii si conditiile prezentului regulament.

Date de contact

 • S.C. WISE DEALS S.R.L.

 • Tel: 0738.328946

 • Email: contact@eatygo.com

 • Adresa: Sos. Barnova nr. 122A, Iasi, judetul Iasi, Romania

 • Website: www.eatygo.com